Sporočamo vam, da imamo stalno na zalogi široko paleto poslovnih daril in promocijskega materiala. Asortman artiklov se spreminja z ozirom na namen in priložnost uporabe. Tako je med letom večja ponudba artiklov (pisala, mape, vrečke, majice, vetrovke, kape i.t.d.), s katerimi lahko udeležencem raznih srečanj, seminarjev in podobnih druženj posredujete svoje promocijsko sporočilo. Medtem ko je proti koncu leta vsebina ponudbe orientirana na Novoletno obdaritev, ki vključuje več poslovnih daril v obliki raznih koledarjev, rokovnikov, poslovnih map, ur, nalivnih peres i.t.d. v različnih cenovnih razredih. V ponudbo smo skušali vključiti vaše želje in trende, ki so ob takih priložnostih prisotne, ter naše izkušnje.

Zaradi boljše preglednosti in vaše lažje odločitve, občasno del aktualne ponudbe predstavimo v katalogu, na spletni strani ali reklamnem letaku.

V primeru, da smo vas z videnim zainteresirali vas vabimo, da vaše želje oz. odločitve čim preje sporočite naši prodaji, da vam bi lahko zagotovili izbrane artikle kajti razumeti morate, da zaloge posameznih artiklov niso neomejene. Ob tem je potrebno upoštevati tudi čas, ki je potreben za pripravo in opremo naročenega blaga z logotipi in promocijskimi sporočili.

V kolikor vas s ponujenim nismo zainteresirali vam predlagamo, da nas pokličete ali obiščete v naših poslovnih prostorih kjer si je možno ogledati in naročiti še vrsto drugih artiklov, katere nismo uspeli predstaviti na zgoraj omenjeni način. Poleg že navedenega vas po predhodnem razgovoru z našimi komercialisti lahko oskrbimo tudi z artikli, katere ste si zamislili pa ne veste kje jih dobiti.

Na vašo željo vam na izbrane predmete organiziramo tisk logotipa ali promocijskega sporočila in poskrbimo za dostavo.

Za vsa dodatna pojasnila se obrnite na telefon: (01) 537 20 11 ali (01) 537 14 82
fax: (01) 537 44 98. Prav tako smo dosegljivi na e-pošta: plamas@plamas.si

 

Copyright 2009 PLAMAS z.b.o. | Design by CORTEC DESIGN d.o.o.