Spoštovani !

Obrtna zadruga Plamas je bila ustanovljena pred več kot 50 leti z namenom boljše oskrbe obrtnikov z repromateriali predvsem plastičnimi granulati ter vodenje kooperacij med manjšimi in večjimi proizvodnimi enotami. Podobno dejavnost opravljamo tudi danes ob dejstvu, da zaradi spremenjene zakonodaje poslujemo v večjem delu kot trgovina s termoplastičnimi granulati v drugem delu pa oskrbujemo podjetja s potrošnim pisarniškim materialom ter priložnostnimi poslovnimi darili in promocijskim materialom. V kooperaciji pa smo zadržali proizvodnjo plinskih vzmeti, proizvodnjo črpalk za hlajenje visokonapetostnih transformatorjev ter proizvodnjo namenskih košev za zbiranje ločenih odpadkov Ecologec.

Dolgoročno želimo in pričakujemo, da bi zadruga Plamas ponovno postala nosilec nekaterih dejavnosti, ki bi združevale določene skupne aktivnosti manjših podjetnikov v cilju zmanjšanja stroškov poslovanja vezanih na nabavo materiala, tehnično in finančno podporo in podobno.
Veseli bomo vašega obiska v naših poslovnih prostorih, ki se nahajajo na lahko dostopnem kraju ob severni ljubljanski obvoznici.

Oglejte si lokacijo na Google Zemljevidu (klik)

 

Copyright 2009 PLAMAS z.b.o. | Design by CORTEC DESIGN d.o.o.